Per Henrik Hansen - journalistik og kommunikation
Per Henrik Hansen på Facebook Per Henrik Hansen på Linkedin Gå til forsiden Send en mail til Per Henrik Hansen


Til virksomheder, organisationer og institutioner

 

Ingen kan alt, og selv om man er hamrende god til at producere f.eks. fødevarer, køre projekter eller drive en organisation, er det ikke sikkert at man er så god til at komme i medierne og i det hele taget kommunikere professionelt. Det kan også være man godt selv kan, men i en periode har brug for ekstra hjælp. I begge tilfælde kan man kontakte mig.


De mindre opgaver

Har du en enkelt historie der skal ud over rampen, f.eks. i form af en pressemeddelelse, finder vi hurtigt ud af det. Tingene skal ikke være mere komplicerede end nødvendigt.

 

Den grundige proces

Har du derimod behov for en mere omfattende plan for al jeres eksterne eller interne kommunikation, er det en noget større proces.

Så begynder vi med at finde frem til den grundlæggende fortælling om din virksomhed, produkt eller organisation. Dernæst skal grundfortællingen gøres konkret og levende på så mange måder som muligt, såvel på papir som elektronisk.

 

Historier og troværdighed

Historiefortælling er ganske enkelt den mest levende og farverige form at kommunikere et budskab på. Og lige som med al anden kommunikation er troværdigheden helt afgørende.
Kontakt mig for et samarbejde hvor vi får dine historier ud til netop de mennesker som du har brug for at være i kontakt med.


Til redaktører
Som du kan se under menupunktet Journalistik er jeg en garvet journalist med
en ret sikker sans for den gode historie.
Jeg har et særligt stort kendskabt til stofområderne fødevarer, landbrug, miljø og landdistrikter.
Kontakt mig hvis du vil have idéer eller historier fra en driftsikkerf reelance journalist.

Klik på grafikken for at se et eksempel på mit arbejde.

Kontakt Per Henrik Hansen